Taxi - Gorica

Udruženje auto taxi prijevoznika Grada Velike Gorice je stručno-poslovna organizacija obrtnika i poduzetnika koji obavljaju djelatnost prijevoza osoba u javnom gradskom prometu na području Grada Velike Gorice , koja promiče, usklađuje i zastupa zajedničke interese udruženih članova.
Udruženje je udruženo u Gospodarsku komoru Zagrebačke županije te u njemu trenutno ima 38 taksista. Odlikuje nas brzina, udobnost i sigurnost, a naša vozila na Vašu adresu stižu u roku od nekoliko minuta.
Ponosni smo na našu fleksibilnost i brzinu koje nam omogućuju da budemo dostupni od 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, te mogučnost prijevoza do 6 osoba, što nas svrstava među najbolje taksi službe u Europi.
Naše usluge možete potražiti i na 3 taxi stajališta u gradu Velikoj Gorici te na taxi stajalištu u zračnoj luci Zagreb. Taxi vozilima dozvoljen je ulazak u pješačke zone te vožnja žutim trakama.
Obratite nam se s punim povjerenjem jer su dugogodišnja tradicija i iskustvo, garancija najkvalitetnije taxi usluge dostupne na tržištu.